Tűzihorganyzás 1 Tűzihorganyzás 2 Tűzihorganyzás 3 Tűzihorganyzás 4

altHorganyzás - A NAGÉV csoport a ma elérhető legkorszerűbb technológiákat alkalmazza ipari vas- és acélszerkezetek, valamint kisebb méretű acéláruk több évtizedre szóló felületvédelmének biztosítására. A megfelelően előkészített termékek korrózió elleni védelme akár 40-50 évet is elérhet, de még a szélsőségesebb időjárásnak kitett szerkezetek védelme is biztosítható legalább húsz évre.

Előkészítés - A vegyi előkészítés során a horganyzandó alkatrészeket előre meghatározott receptúra szerint zsírtalanítják, a felületről savval eltávolítják a szennyeződéseket, öblítik, só oldattal kezelik. A folyamat a horganyzás megfelelő minőségét és a horganybevonat kialakulását hivatott elősegíteni.

 

Passziválás - Magyarországon egyedülállóan kizárólag cégünknél a minőségért! - A NAGÉV CINK Kft. kínálja választható lehetőségként a horganyzott felületek passziválását, a fehérrozsda elleni védelmet is, amely így akár tűzihorganyzott termékek tengeri szállításához is elegendő pótlólagos védelmet nyújt. A NAGÉV CINK Kft. által egyedülállóan alkalmazott eljárás során a tűzihorganyzást követően az acélárut egy speciális oldatba mártják, amelynek következtében a termék felületén kialakuló átlátszó akrilát-film hónapokra meggátolja az úgynevezett fehérrozsda képződését. 

 

Katt

  Acél alapanyag beszerzéshez keresse kiemelt stratégia partnerünket.

 

 

Minőség - Az üzemeinkben horganyzott termékek az MSZ EN ISO 1461 szabvány szerinti, EU követelményeknek megfelelő, megbízható minőséget, az elérhető legmagasabb technikai színvonalat képviselik.

Tűzihorganyzott termékek utókezelése (kikészítése) és csomagolása - A tűzihorganyzási technológia befejezése után nagy szerepe van a horganyzott termékek teljes körű utókezelésének, a technológiai maradványok megfelelő szintű eltávolításának és az előírás szerinti csomagolásnak. Amennyiben az erre vonatkozó igényt a megrendeléskor rögzítik, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink térítésköteles szolgáltatásként elvégzik ezeket a feladatokat is.

altSzállítás - A horganyzásra kerülő, vagy a már kikészített és megfelelően csomagolt acélszerkezeti elemek szállítását, akár belföldre vagy külföldre, szintén térítésköteles szolgáltatásként ajánljuk a tűzihorganyzó üzletág üzletfelei részére. Megfelelő feltételek teljesülése esetében ezt a tevékenységet akár díjmentesen is fel tudjuk ajánlani partnereinek.

Tanácsadás - Kiválóan felkészült munkatársaink szaktanácsadással segítik üzletfeleink munkáját akár már a tervezés időszakában. Az Ön elképzeléseinek megfelelően tájékoztatást adnak az adott szerkezet horganyozható méreteiről, deformáció-mentes szerkesztésének és geometriai kialakításának feltételeiről, a technológiai nyílások optimális elhelyezéséről és méreteiről, vagy éppen a jó minőségben horganyozható alapanyagokról.A NAGÉV csoport díjmentesen vállalja a termékgyártást szolgáló rajzdokumentációk horganyzás-technológiai felülvizsgálatát. Szükség esetén horganyzásra alkalmas acélminőségek megállapítása érdekében ugyancsak díjmentes próba tűzihorganyzással segíti üzletfelei munkáját.Egyedi válaszokat adunk minden partnerünk kérdéseire, de a megfelelő korrózióvédelmi eljárás kiválasztásának szempontjairól, a tűzihorganyzási technológia alapjairól és gyakorlatáról, a tervezés legfontosabb szempontjairól információs kiadványaink is rendelkezésére állnak.
(Az ismertetőket megtekinthetik a Tervezési tanácsok menüpontban. )

altKépzés-továbbképzés - Kiváló minőségű tűzihorganyzott acélszerkezeteket csak akkor kapunk, ha a tervezők, az acélszerkezetek gyártói és a horganyzóüzem szakemberei szorosan együttműködnek egymással. A közös siker érdekében a NAGÉV csoport tűzihorganyzó üzletágának szakemberei díjmentes szolgáltatásként ajánlják fel partnereiknek, hogy a tűzihorganyzással kapcsolatos ismeretek bővítésére továbbképzést tartanak a cég Ócsán található saját oktatási bázisán, vagy akár a megrendelők telephelyein.

Személyes kapcsolattartás - Ügyfélhez rendelt, szakmailag felkészült Üzletkötőink folyamatosan állnak partnereink rendelkezésére. Árajánlat készítését A NAGÉV csoport valamennyi vállalata 24 órán belül vállalja.

 

látogató számláló