Tűzihorganyzás 1 Tűzihorganyzás 2 Tűzihorganyzás 3 Tűzihorganyzás 4

KMOP-2009-1.5.3/B

Projekt neve:
Gyártó és szolgáltató vállalkozás telephelyi feltételeinek megteremtése, többletkapacitás kiépítése, munkahelyteremtés Ócsán

Projekt leírás:
Új tűzihorganyzó üzem építése valósult meg. A Kft új üzem építésével növeli a foglalkoztatásban betöltött szerepét, és projekt fenntartás végére + 70 fő foglalkoztatását biztosítja. Megépült az üzem hazánk logisztikai középpontjában az ország legnagyobb befogadó méretű tűzihorganyzó kádjával az acélszerkezeti- és építőipar versenyképességének támogatása a beszállítói tevékenység erősítésével.

Megvalósult tevékenységek:
Új üzem építése. A csarnok mérete: 101x119x12 m. Alapterülete: 8586 m2
A csarnok három része: 5x18,9 m fehér és fekete árú raktár, itt villás daruk dolgoznak, a 21 m-es elosztó darukkal, és a horganyzó előkészítő sor, ahol a termékek horganyzó készülékekre helyezése, és az előkészítő kádak lettek elhelyezve. Az épület délkeleti homlokzati részén oldalhajó épült az irodahelyiségek és a dolgozók számára kialakított szociális blokkal. Ez az oldalhajó bár része a beruházásnak, de az elszámolható költségek köre kizárólag a termelőüzemhez tartozó költségtételeket jelenti.
A horganyzómű technológiai méretei (15 m x 1,8 m x 3 m, legnagyobb horganyozható tömeg 8,5 t), a vállalatnál minden eddiginél nagyobb hasznos horganyzási paramétereket és felhasználhatóságot biztosítanak. Számítógép által vezérelt és ellenőrzött automata gyártósor a leghatékonyabb és legtisztább ipari technológiát valósítja meg, mely napjaink környezetvédelmi és technológiai követelményeit maximálisan kielégíti. Az acélszerkezetek kezelése során folyékony és szilárd melléktermékek keletkeznek, melyeket más iparágakban teljes egészében újrahasznosítanak. Az üzem belső és külső légterének védelme a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel.


Kedvezményezett neve és elérhetősége:
NAGÉV CINK Ipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4220 Hajdúböszörmény Kinizsi út 7.


Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17.
www.kozpontiregio.hu


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint Irányító Hatóság
www.nfu.hu

 

látogató számláló