Tűzihorganyzás 1 Tűzihorganyzás 2 Tűzihorganyzás 3 Tűzihorganyzás 4

 

altA NAGÉV minőség az elmúlt évek alatt fogalommá vált a magyar tűzihorganyzó iparban, az üzemeinkben horganyzott termékek garanciát és biztosítékot jelentenek a felhasználók számára.

A NAGÉV csoporthoz tartozó vállalkozások mindegyike birtokában van olyan integrált vállalatirányítási rendszernek, amelynek köszönhetően megfelel a hazai és nemzetközi piac elvárásainak, hibamentes termékeket és szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, megbízható és precíz üzleti partner, versenyképes áron és pontos határidőkkel dolgozik, költséghatékony, ugyanakkor környezetbarát gyártási technológiát alkalmaz, innovatív megoldásokat kínál, hatékony logisztikai háttérrel rendelkezik és folyamatosan fejleszti termékeit.

A vállalatcsoport vezetése a MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert épített ki és működtet vállalkozásainál annak érdekében, hogy a NAGÉV® márkanév egyet jelentsen a minőségi termékekkel és a kiváló tűzihorganyzással.

Az ügyvezetés folyamatosan felügyeli a vállalatcsoport minőségirányítási rendszerei működését, szükség esetén azonnal intézkedik a gyors kivizsgálás, hatékony beavatkozás érdekében, illetve ellenőrzi a kijelölt intézkedések végrehajtását. A fokozódó minőségi elvárások teljesítése, a korszerűbb technológia kiszolgálása érdekében nagy figyelmet fordítunk az alkalmazott munkaerő szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére, a munkakultúra színvonalának javítására.

 

Meggyőződésünk, hogy a NAGÉV csoport horganyzó tevékenysége segíti acélszerkezeteket gyártó partnereinket saját versenyképességük javításában, s ezzel az egész hazai ipar érdekeit szolgáljuk. Ezt különösen felelősen jelenthetjük ki, amióta 2011 nyarán átadtuk a legkorszerűbb technikával felszerelt, nemzetközi színvonalú új üzemcsarnokunkat az ország közepén, az M5-ös autópályától mindössze néhány száz méterre, Ócsa határában. alt

Az általánosan bevezetett minőségirányítási rendszer mellett az egyes cégeknél további minőségbiztosítási lépések is történtek.

A NAGÉV Kft. tiszacsegei üzemében az ISO 9001:2008 tanúsítvány, a NAGÉV CINK Kft. ócsai üzemében pedig az ISO 9001 szabványnak megfelelően működtetett minőségirányítási rendszer mellett a legszigorúbb német előírásoknak megfelelő DASt Richtlinie-022 követelményeinek is eleget tesz a technológia.

A NAGÉV RÁCS Kft-nél is működik az ISO 9001:2008, valamint az ISO 14001:2004.

Környezetvédelem

A vállalatvezetés számára a gyártási kultúra magas színvonala, a termékek és szolgáltatások minősége mellett kiemelkedően fontos a természeti környezet megóvása is. A folyamatos fejlesztések követik a nemzetközi technológiai színvonalat, melynek hangsúlyos eleme a környezet és az emberi egészség megóvása. Az alkalmazott környezetvédelmi technikák, energiafelhasználás csökkentés megfelel az Európai Unió Integrált Szennyezés Megelőzés és Csökkentés (IPPC – Integrated Pollution Prevention and Control) direktívákban foglalt irányelveknek és az Elérhető Legjobb Technikáknak (BAT – Best Available Techniques).

A csoport üzemei fontos célkitűzésnek tekintik, hogy termékeik fejlesztése, a gyártási folyamatainak kialakítása, működtetése és a kapcsolódó tevékenységek során a környezeti elemek gazdaságos felhasználásával, a környezetterhelések minimalizálásával aktívan járuljanak hozzá a fenntartható fejlődéshez. Nagy figyelmet fordítunk a környezeti tényezők folyamatos elemzésére, a makro- és mikrokörnyezet változásaira is.

A tűzihorganyzással foglalkozó NAGÉV üzemek folyamatos fejlesztő munkájának eredménye, hogy 2006-ban - hazánkban elsőként - megvalósult a technológiában levő flux-oldat regenerálása, mellyel döntő mértékben lehetett csökkenteni a horganyolvadékban keletkező ún. keményhorgany (alsósalak) mennyiségét. A technológia során keletkező iszap mennyiségét minimalizáltuk.

alt alt alt alt alt
alt alt alt alt

 

 

látogató számláló