Járdarács 1 Járdarács 2 Járdarács 3 Járdarács 4

Az ipari járdarácsok különféle alkalmazásaival a mindennapi élet számos területén találkozunk. Az alábbiakban bemutatjuk a NAGÉV RÁCS Kft. termékeink legáltalánosabb felhasználási lehetőségeit.

Járdarács Lépcsőfokrács NAGÉV kerítésrendszer
alt alt alt
Elsősorban építőipari beruházások, ipari létesítmények acélszerkezeteinek fedésére használt rácstermék, de szerteágazó alkalmazási lehetőségeit felismerve és kiaknázva egyre népszerűbb más területeken is.

A lépcsőfokrács az egyenes vonalban vagy ívben emelkedő lépcsőszerkezetek járófelületeinek kialakítására szolgál. Napjainkban az ipari felhasználáson kívül egyre inkább teret hódít a lakó-, társas- és családi házak, nyaralók, közintézmények kül- és beltéri lépcsőinél is.

 

A NAGÉV típusú kerítések esztétikusak, harmonikusak, illeszkednek a környezetbe. Egyszerűségénél, tartósságánál és könnyen szerelhetőségénél fogva egyedi és extra igényeket is kielégítenek.

 
Csapadékvíz elvezetés Lábtörlőrács Angolaknarács
alt alt alt
A mai időjárási viszonyok közötti heves esőzések miatt gondoskodnunk kell a hirtelen nagy mennyiségben lezúduló csapadék biztonságos elvezetéséről. Erre kínálnak megoldást a NAGÉV rácsos folyókái, melyek hosszú élettartamú, nagy teherbírású, járdarácsborítással készülő út- és térburkolatba építhető acélszerkezetek.

A rács sárlehúzó-képességét úgy fokozzuk, hogy a haladási irányra merőleges mellékbordákat domborítással (CSM4) látjuk el.

Az angolakna az épületek földfelszín alatti, de ablakkal rendelkező helyiségeinek szellőztetésére, megvilágítására szolgál. Az aknák borítását, behatolás és vandalizmus elleni védelmét a fedésére használt járdarács, valamint az elhelyezését szolgáló keret biztosítja.

Árnyékolórács Faveremrács Lépcsőszerkezetek
alt alt alt
Az új épületek homlokzatainak tervezése és megvalósítása során építészeti eszközökkel (pl. külső árnyékoló) gondoskodni kell a túlzott nyári felmelegedés, „benapozás” elleni védelemről. A NAGÉV RÁCS Kft. által kifejlesztett azonos fő- és mellékbordával rendelkező, kis önsúlyú járdarácsok árnyékolás céljára is megfelelnek. A faveremrács (favédőrács) két darabból készített kiemelhető rácsból és a hozzá tartozó bebetonozható keretből áll, így a fa köré akár utólag is beépíthető. A kialakítás lehetővé teszi a növény öntözését, az összegyűlt csapadékvíz elszivárgását, ugyanakkor a rácsozat eltávolításával könnyen elvégezhető a törzs körüli talajgondozás is.

A lépcső az ipari létesítmények, épületek, lakóházak sok szempontból meghatározó jelentőségű része. A NAGÉV RÁCS Kft. lépcsőit megfelelő szilárdsági tulajdonságok, könnyű szerkezeti elemek, modulrendszerű felépítés, csavarkötéses kapcsolatok, gyors beépítés, kellő stabilitás jellemzi.

 

Polcrácsok - A raktárcsarnokok, ipari létesítmények, logisztikai központok terjedésével egyre inkább nő az igény a nagymennyiségű alkatrészek, árucikkek szakszerű tárolására. A NAGÉV RÁCS Kft. különböző méretű, kialakítású és teherbírású polcrácsai erre kínálnak megoldásokat.

Táblarács - A táblarács nagy befoglaló méretű préselt járdarács. Előnyei a műhelyben vagy a helyszínen elvégezhető pontos méretre vágás és a rövid gyártási határidő. Az utólagos méretre szabást csak natúr, azaz tűzihorganyzás nélküli kivitelben javasoljuk.

látogató számláló