Járdarács 1 Járdarács 2 Járdarács 3 Járdarács 4

A NAGÉV RÁCS Kft. – alkalmazkodva a piac igényeihez – a változatos rácstermékek gyártásán kívül az alábbi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésre.

alt

altSzaktanácsadás - Annak érdekében, hogy partnereink a számukra legmegfelelőbb terméket tudják magukénak, tapasztalt kollégáink telefonon, e-mailen vagy személyesen készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésre.

Helyszíni felmérés - Megrendelés esetén kollégáink – előzetes egyeztetést követően – helyszíni felmérést végeznek a termékek kialakítása és méreteinek pontosítása céljából.

Tervezés - A megfelelő és gazdaságos járdarács-kiválasztás, felosztás, kialakítás és beépítés érdekében szakembereink korszerű tervezőszoftverek segítségével elkészítik az Önök részére legoptimálisabb megvalósítási terveket.

Egyéb szerkezetek gyártása - Az előzőekben említetteken kívül vállalkozunk a rácsokhoz kapcsolódó kisebb acélszerkezetek gyártására is.

Szállítás - A NAGÉV cégcsoportban a szállítási igények kielégítésére különböző méretű és teherbírású altjárművek állnak rendelkezésre. A kisebb tömegű és kiterjedésű rácstermékeket gyűjtőfuvarozásra szakosodott vállalatok közreműködésével szállítjuk le megrendelőink részére.

Szerelés - Külön megrendelésre vállaljuk az általunk gyártott termékek szükség szerinti telepítését, beépítését.

Raktárkészlet - A gyorsabb kiszolgálás érdekében a NAGÉV RÁCS Kft. bizonyos típusú és méretű járda- valamint táblarácsokból, lépcsőfokokból, továbbá a rögzítőszerelvények valamennyi változatából raktári készletekkel rendelkezik.

látogató számláló